Livrare 24/48h. GRATUIT peste 200 Lei

Nu sunt produse in cos

Nu sunt produse in cos

Adoptă un stup

Ne-am gândit de multă vreme să dăm ocazia oamenilor să aibă un stup fără nici o altă grijă. Pentru noi dragostea față de albine a fost dragoste la prima vedere.

Uneori nu ai încredere nici în produsele bio pentru că te gândești că te gândești că nu ai cum să controlezi calitatea acestora sau modul în care au fost produse. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi dacă ai putea supraveghea procesul de producție, de la început până la sfârșit. Zis și făcut!

Am ajuns la ideea “adoptă un stup” din întâmplare. Discutând cu prieteni, am realizat că de multe ori te găsești în situația în care iți dorești să cumperi ceva sănătos pentru tine sau pentru familia ta și nu iți dai seama cum să faci cea mai bună alegere; vrei un produs natural, care să nu conțină aditivi alimentari, zaharuri, E-uri sau cine știe ce alte substanțe nocive.

"Nota 10 cu felicitări. Pentru poveste, produsele excepționale și tot ceea ce faceți ca echipa."
Cosmina C
" Sortimentele de miere sunt absolut delicioase, iar textura îți spune clar că e un produs de calitate. Ce îmi place la Urban Bee e că nu vine doar cu mierea sau alte produse apicole, ci și cu un ambalaj foarte atractiv, care place, cu siguranță, ochiului! Recomand! "
Nicoleta F
Cea mai buna miere! O familie foarte muncitoare si cu dragoste pentru albine!
Alin J
Mierea este un aliment indispensabil și foarte utilizat în bucătăria mea, de aceea sunt foarte atent atunci când achiziționez miere. Produsele de la Urban Bee sunt calitative, textura și gustul mierii sunt geniale. Recomand cu mare drag!
Ionut T
Produsele sunt delicioase, iar abordarea de adoptie stupi e inovatoare si foarte de folos pentru albinute.
Andreea A
"Miere cu suflet, naturala si delicioasa, cum zice pitica mea "yummy in my tummy" ???? Totul tine de cum alegi regina (pentru cunoscatori ????)"
Ioana P
"Niste oameni minunati si o Miere Delicioasa ce ne aduce aminte de copilarie! Recomand produsele lor cu cea mai mare dragoste!"
George S

No posts were found for provided query parameters.

Ce primești dacă adopți un stup?

Pachet promoțional
Livrare Gratuită
10 % Reducere la următoarele comenzi
Certificat Proprietar “Adoptă un stup”
Personalizăm stupul cu numele tău

🐝 Înțelepciunea, răbdarea, puterea de muncă, modul de organizare cu precizie matematică, de comunicare al albinelor ne-a fascinat dintotdeauna și au fost sursa noastră de inspirație.

🐝 Albert Einstein spunea că „Dacă albinele ar dispărea de pe Terra, omenirea ar avea aceeași soartă în patru ani.” Polenizarea anemofilă, cu ajutorul vântului, reprezintă 20% din totalul plantelor polenizate, restul de 80% este entomofilă, adică se realizează de insecte, iar albinele au o pondere de 77% , restul sunt bondari, fluturi, furnici etc. Ținând cont că o albină vizitează în medie, doar într-o singură zi, 4000 de flori, o familie ajunge la 60-80 milioane de flori pe zi.

🐝 Acest rol al albinelor, polenizarea, are cel mai mare impact asupra mediului înconjurător.

Fără polenizare nu am avea fructe și legume. Animalele nu s-ar putea hrăni, aerul pe care-l respirăm ar deveni din ce în ce mai toxic, plantele ar dispărea.

Acesta este motivul pentru care am gândit proiectul „Adoptă un stup”.

Proiectul are ca scop incurajarea consumului de miere românească și susținerea producătorilor locali.

Ce înseamnă să „Adopți un Stup”?

– O investiție financiară de 500 de lei, care reprezintă costul stupului, pregătirea și mentenanța lui pentru a fi populat.

– Îți recuperezi investiția imediat (1 borcan miere de tei 300g, 1 borcan miere de salcâm 300g, 1 borcan miere cremă ecologică cu ghimbir și propolis 260g, 1 borcan miere ecologică polifloră 300g, 1 borcan miere cremă ecologică cu scorțișoară, 1 borcan miere cremă ecologică cu cătină, 1 borcan miere cremă ecologică cu căpșuni, 1 borcan miere cremă ecologică cu cacao Criollo, 1 borcan miere cremă ecologică simplă.)

– Livrarea este gratuită pentru pachetul promoțional

– Beneficiezi de 10% reducere la următoarele comenzi până la sfârșitul anului 2021.

– Primești un certificat onorific de proprietar.

– Numele tău va apărea pe stup

– Protejezi natura și ai grijă ca albinele să nu dispară

– Nu ai nici o grijă, ne ocupăm noi de tot.

De ce facem asta?

În primul rând pentru onora importanța albinelor și a le ajuta în continuare să se hrănească și să protejeze natura, iar oamenii să înceapă să le iubească.

În al doilea rand pentru a încuraja consumul de miere românească. Un român consumă în medie 500 de gr/an. În Europa, respectiv Germania, o persoană consumă 2.3kg miere/an. Mierea înseamnă sănătate, iar noi asta vrem să oferim.

Și nu în ultimul rând dorim prin acest proiect să ne dezvoltăm și să promovăm producătorul local de miere. Credem că acest proiect poate fi replicat oriunde, de către orice apicultor.”

Pentru cine e potrivit rolul de proprietar de stup?

– Pentru orice familie care dorește să folosească miere ecologică certificată.

– Pentru o persoană care dorește să facă un cadou inedit și cu semnificație.

*Nota: Din punct de vedere legal, stupii nu pot fi instrainati, prin urmare stupul ramane in proprietatea noasta, iar tu vei primi o diploma onorifica care sa ateste implicarea ta in sustinerea producatorilor locali si ajutorul acordat in salvarea si mentinerea numarului de albine.

În caz că întâmpini dificultăți contactează-ne pe email [email protected] sau pe WhatsApp la +40761 655 559.

Dacă îți place proiectul și vrei sa ajuți pe cineva să fie proprietar, nu ezita să-l dai mai departe și să distribui acest articol.

Perioada de adopție rămâne deschisă până la numărul maxim de stupi din ferma.
Stupi adoptați: 70%.

Ne-ar placea ca prin produsele și poveștile Urban Bee, să ajungeți să înțelegeți și să iubiți albinele la fel de mult cum le iubim noi.

Noi suntem aici pentru a oferi sănătate și fericire prin miere.

😍 BEE healthy, BEE Happy

Cu drag,

FAM. Mihoci

Stupi Adoptați

Ce spun clienții despre noi!